Eva Kanerva

Eva Kanerva

Eva Kanerva

  • Psykoterapeutti (Valvira)
  • TL, FM

Palvelut

  • Yksilöterapia, aikuiset
  • Perheterapia (Kela)
  • Pariterapia
  • Vanhempien ohjaus (Kela)

p. 045 6979 420
eva.kanerva@outlook.com

Työskentelen Helsingin toimistolla.

Jos etsit psykoterapeuttia itsellesi tai etsitte sitä perheenä yhdessä, minulla on teille tilaa.

Ajattelen, että mikään elämäntilanne tai tunne ei ole niin mahdoton, ettei se olisi tutkimisen arvoinen. Kun sitä tarkastellaan yhdessä, sen läpi eläminen on usein helpompaa. Psykoterapiassa löydetään ja rakennetaan aina jotakin uutta. Syntyy uusia näkökulmia, luovia ratkaisuja ja ymmärrystä. Aletaan nähdä toisin. Saatetaan huomata, että pimeän ja tukahtuneen keskeltä alkaa pulputa valoa ja rakkautta.

Psykoterapiasuhde voi toimia sinulle tai teille maamerkkinä, kun muut koordinaatit ovat hukassa. Toivo vahvistuu tuomitsemattomassa ja turvallisessa ilmapiirissä, jossa kaikkien ajatusten ja tunteiden esittäminen on sallittua. Psykoterapiassa saa kokea henkistä kannattelua, kunnes omat kyvyt ja voimat pitää itse itsestä huolta rakentuvat tai palautuvat.

Teen yksilö-, pari- ja perheterapiatyötä Helsingin ja Espoon alueilla. Viimeiset vuodet olen ollut mukana kehittämässä myös mielenterveys-, päihde- ja vankilatyötä Sininauhaliiton palveluksessa. Tällä hetkellä opiskelen työni ohessa viimeistä vuotta psykoanalyyttista yksilöpsykoterapiaa Therapeia-säätiön ja Itä-Suomen yliopiston nelivuotisessa koulutuksessa.

Kysy - Me vastaamme!