Psykoterapeutti Juha Petterson – Helsinki

Psykoterapeutti Juha Petterson tarjoaa niin yksilö-, pari- kuin perheterapiaakin Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:n Kaisaniemen toimipisteessä Helsingissä. 

Mind Repression Oy toimii yhteensä neljässä eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Juha Petterson

Juha Petterson

  • Psykoterapeutti (Valvira, Kela)

  • Pari- ja perheterapeutti

  • Kognitiivinen psykoterapeutti

  • TM

Työskentelen Helsingin toimistolla.

Yhteystiedot

Palvelut:

  • yksilöterapia

  • pariterapia

  • perheterapia

Erityisosaamistani ovat yksilö-, pari- ja perheterapia. Parisuhteen vaikeuksien ja kriisien ymmärtämisessä hyödynnän erityisesti ns. tunnekeskeistä pariterapiaa, jonka avulla parisuhteen kielteisiin ja toistuviin kaavoihin saadaan muutosta. Pariterapian avulla suhteeseen saadaan tilaa myötätunnolle ja rakkaudelle riitojen, tunnekylmyyden ja etääntymisen sijaan.


Käytän työssäni myös kognitiivisesta yksilöpsykoterapiasta tuttuja menetelmiä, erityisesti hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (lyh. HOT). HOTin avulla on mahdollista lisätä omaa psykologista joustavuutta, joka on henkisen hyvinvoinnin edellytys. Terapian tarkoituksena on tunnistaa ongelmallisia ajattelumalleja, jotka estävät elämästä omien arvojen ja tavoitteiden mukaisesti. Monesti syvälle juurtuneet virheelliset ja kielteiset uskomukset itsestämme ja omista kyvyistämme estävät meitä saavuttamasta päämääriämme. Esimerkiksi pelot estävät meitä tarttumasta niihin hyviin mahdollisuuksiin, jotka tulevat arjessa eteemme.


Jos omaan elämään liittyvät asiat askarruttavat ja aiheuttavat pahaa oloa, niistä on hyvä tulla keskustelemaan yksin, yhdessä tai jollain muulla itselle sopivalla kokoonpanolla. 


Tervetuloa vastaanotolleni Kaisaniemeen.


Paritapaamiset 90 min, 150 €


Yksilötapaamiset 45 min, 105 €