Psykoterapeuttikoulutettava Miia Flyckt

Psykoterapeuttikoulutettava Miia Flyckt työskentelee Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä.

Mind Repression Oy tarjoaa monipuoliset terapiapalvelut yhteensä neljässä toimipisteessään Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Miia Flykt

Miia Flyckt

  • Psykoterapeuttikoulutettava

  • Kriisi- ja traumapsykoterapia

  • EMDR-terapeutti

  • Sosionomi (AMK)

Yhteystiedot

Olen traumapsykoterapeuttiopiskelija Miia Flyckt (aikuiset / Oulun yliopisto). Pohjakoulutukseltani olen Sosionomi (AMK). Työhistoriani on suurimmilta osin lastensuojelussa ja aikuissosiaalityössä eri työtehtävissä. Suurimmaksi osaksi olen työskennellyt lasten ja nuorten kanssa (8-29 -vuotiaat).

 

Voit tulla vastaanotolleni kriisi- ja traumaterapiaan ns. opiskeluajan asiakkaaksi. Teen opiskeluvaiheen psykoterapeuttina sekä lyhyitä fokusoituja hoitoja (esim. 10-20 krt) että pidempiä vuoden tai kahden terapioita. Tapaamiset aloitetaan 3-5 arviointikäynnillä, jonka jälkeen sovimme yhdessä koulutuspsykoterapian jatkamisesta tavoitteineen ja hoidon arvioidun keston osalta. Saan tiiviin työnohjauksen kaikkiin koulutushoitoihini kliinisen työn kokeneelta ammattilaiselta. Työnohjauksessa sinun asioitasi ei käsitellä niin, että olisit henkilönä tunnistettavissa.

 

Koulutusasiakkaana olisi hyvä, jos olisit vaikeista kokemuksistasi huolimatta kohtuullisen toimintakykyinen. Olisi myös toivottavaa, että sinulla olisi voimavaroja käydä psykoterapiassa. Traumatisoitumisen aste ei saisi myöskään olla liian vaikea: oireilu voisi olla PTSD:n (PTSD tarkoittaa traumaperäistä stressihäiriötä) tai kompleksisen PTSD:n tasoa. Taustalla voi olla tärkeisiin lapsuuden ihmissuhteisiisi liittyvää kiintymyssuhdehäiriöitä, mutta ei esim. vakavaa dissosiaatiohäiriötä. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä traumadiagnoosia, vaan koulutusterapiayhteistyön sopivuutta sinulle arvioidaan enemmänkin elämän- ja kehityshistoriasi, traumatisoitumisesi sekä ajankohtaisen elämäntilanteesi pohjalta.

 

Otathan yhteyttä! Keskustellaan tarkemmin tilanteestasi sekä yhteistyön mahdollisuudesta.