Psykoterapian asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä

Yhteystiedot ja sijainnit

Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy tarjoaa pariterapian, yksilöterapian sekä muut laadukkaat ja monipuoliset psykoterapian palvelut Helsingissä. Toimimme yhteensä neljässä eri toimipisteessä. 

Tällä sivulla voit tutustua asiakkaidemme kertomuksiin ja terapiakokemuksiin.

Toipuminenko?

"Vuoden viimeisenä maanantaina yritin laatia päässäni yhteenvetoa kuluneesta vuodesta. Muistin tehneeni samaa vuosi sitten, listasin plus- ja miinusmerkkejä. Plussat taisivat voittaa, ehkä siksi että terapian myötä olin rohkaistunut varovaiseen toiveikkuuteen. Muistan olleeni jopa hiukan iloinen. Pitäisi etsiä ja lukea ne plussat ja miinukset, että muistaisin paremmin syyn positiivissuuntaiseen olooni."

Kasvukipuja

"Minun terapiataipaleeni lähti liikkeelle vuoden 2009 alussa alkaneen koulukiusaamisen aiheuttaman trauman seurauksena. Kiusaamista seurasi koulun vaihto, täydellinen itsetunnon romahtaminen ja sosiaalisten ystävyyssuhteiden vaihtuminen. Murrosikäiselle nuorelle, jolle toisten ihmisten hyväksyntä on kaikki kaikessa, muutokset olivat liian raskaita käsitellä, puhumattakaan itse kiusaamisen jättämästä epävarmuudesta ja mieltä kalvavista miksi-kysymyksistä."

Elämä on nyt

"Olen 30-vuotias nainen. Reilut kaksi vuotta sitten elämääni ilmestyi hyvin voimakasta, pelkojen sekaista ahdistuneisuutta. Minulla oli ollut sairauksien pelkoa ja ajoittaista ahdistusta oikeastaan jo pidemmän aikaa. Lopulta aloin saada myös paniikkikohtausten tapaisia tuskaisia kokemuksia erilaisissa tilanteissa."

Toipumistarina

"Sairastuin masennukseen ollessani parikymppinen, tai oikeastaan jo lukioaikana. Olen ollut hoidossa yli 20 vuotta ja käyttänyt yhä lisääntyvää lääkitystä vuosien ajan. Viime keväänä huomasin, että puhe ei meinaa sujua ja muistissakin oli ongelmia, joten hakeuduin sairaalaan jonne jäinkin sitten kahdeksi kuukaudeksi aivotulehduksen takia."

Apu löytyi terapiasta

Kirjoittaja on 30-vuotias nainen, jolle elämä on tuonut eteen jo lapsesta lähtien yllättäviä, traumaattisia kokemuksia ja menetyksiä.


"Minulle terapia on ollut paras keino katkaista yli vuosikymmenen kestänyt masennuskierre, joka vei kaiken elämänilon. Olin yrittänyt selviytyä yksin kriiseistä, joissa olisin ehdottomasti tarvinnut tukea ja apua."

Sinuksi itseni ja menneisyyteni kanssa

Kirjoittaja on 33-vuotias nainen.


"Olen elänyt monella tapaa rikkaan nuoren aikuisen elämän ystävineen ja jännittävine kokemuksineen. Kuitenkin jo yläasteiästä asti mukanani on kulkenut myös paljon pahaa oloa ja ”oireilua”, kuten jännittämistä, kovaa ahdistusta, pakkoajatuksia, syömisongelmia, syyllisyydentunteita ja masennusta."

Asiani alkoivat muuttua nopeasti

Kirjoittaja on 30-vuotias nainen.


"Olen 30-vuotias nainen ja hakeuduin ensimmäisen kerran psykologin juttusille pari vuotta sitten. Syinä olivat jatkuva pahan olon ja ahdistuksen tunne. Takanani oli tuolloin intensiivinen ja rankka työjakso."

Kokemuksiani psykoterapiasta

Kirjoittaja on 22-vuotias mies.


"Olen 22-vuotias nuori mies, joka käy terapiassa sosiaalisten tilanteiden pelkojen takia. Pelot alkoivat 17-vuotiaana, jolloin yksittäinen ahdistava tilanne laukaisi pelot ruokailutilanteita kohtaan."

Toipumiskertomus

"Itseensä, omiin tunteisiinsa, mielenliikkeisiin, arvoihin ja ahdistukseen tutustuminen on ehkä tärkeintä, mitä ihminen voi elämänsä aikana tehdä. Sillä se olen minä, joka elää itseni kanssa. 


Olen juuri lopettanut kolmevuotisen kognitiivisanalyyttisen psykoterapian. Terapiassa opettelin tunnistamaan tunteita ja kohtaamaan pohjatonta ja hallitsematonta pelkoa."

Sähkötuoliin sidottu

"Olin hyvin onnellinen pienistä kaksosistamme, mutta samalla pelosta sekaisin. Hoidin lapsia yksin päivät ja valvoin paljon öitä. Juoksin lasten luokse pienestäkin inahduksesta. Pelkäsin, että lapsille sattuisi jotain. Kävin suihkussa lasten kanssa ovi lukossa. Keittiöön mennessäni suljin toisen silmäni, koska pelkäsin katsoa ikkunasta tuijottavaa miestä. Minulla oli erilaisia pakko-oireita. Kääntelin väärinpäin olevia lasten nukkeja, koska ajattelin, että jotain pahaa tapahtuisi, jos nuken kasvot olisivat lattiaan päin."