Psykoterapeutti Eija Karjalainen - Etäpsykoterapia

Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti Eija Karjalainen tarjoaa Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä etäpsykoterapiaa.

Mind Repression Oy palvelee yhteensä neljässä toimipisteessä Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Eija Karjalainen

Eija Karjalainen

  • Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti

  • Kasvatustieteiden maisteri

  • Erityisopettaja

  • Tunnelukkovalmentaja

  • (Valvira, Kela)

Yhteystiedot

Teen etäpsykoterapiaa suojatun nettiyhteyden kautta.

Palvelut:

  • etävastaanotto

  • lyhyt- tai pitkäkestoinen yksilöterapia aikuisille ja nuorille

Hyväksyminen on lähtökohta hyvinvoinnille. Se on aktiivista valintaa sallia negatiivisten ajatusten ja tunteiden tulla tietoisuuteen, todellisuuden näkemistä ja halua kohdata vaikeudet. Välttely ja asioiden torjuminen uuvuttaa ja vie voimavaroja.

 

Terapiassa olen rinnallakulkijasi, kun harjoittelet itsemyötätunnon taitoja: opettelet sallivaa ja hyväksyvää suhtautumistapaa itseäsi kohtaan. Olen koulutukseltani ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Käytän työssäni myös muita terapeuttisia menetelmiä kuten tunnelukkotyöskentelyä. Olen ihmisenä ja terapeuttina hyvä ja läsnäoleva kuuntelija. Pyrin (terapeuttina) luomaan tapaamisissa avoimen ja positiivisen ilmapiirin. Autan asiakastani tutustumaan omiin voimavaroihin ja vahvuuksiin sekä katsomaan asioita uudesta näkökulmasta. Erityisopettajana olen työskennellyt erilaisten ihmisten ja heidän haasteidensa parissa.

 

Terapiatapaamisten rakenne ja käyttämäni menetelmät koostuvat elementeistä, jotka asiakas kokee hyödyllisiksi ja toimiviksi omassa tilanteessaan. Joskus on tarpeen keskittyä juuri tähän hetkeen; tunteisiin, ajatuksiin ja toimintaan sekä arjessa selviytymiseen. Toisinaan on syytä selkiyttää omia arvoja tai rakentaa suhdetta menneisyyteen, joskus taas pohtia unelmia ja haaveita.