Psykoterapeutti
Tanja Räsänen – Helsinki ja Espoo

Psykoterapeutti Tanja Räsänen työskentelee Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä Helsingissä ja Espoossa.

Mind Repression Oy tarjoaa monipuoliset terapiapalvelut yhteensä neljässä toimipisteessään Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Tanja Räsänen

Tanja Räsänen

  • Psykoterapeutti

  • Ratkaisukeskeinen terapia

  • Terveydenhoitaja / sairaanhoitaja (AMK)

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston ja Lyhytterapiainstituutin yhteistyössä järjestettävässä koulutuksessa. Olen koulutukseltani terveydenhoitaja / sairaanhoitaja (AMK) ja minulla noin 15 vuoden työkokemus niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon työtehtävistä sekä työterveyshuollosta.

Pidän tärkeänä luottamuksellisen ja tasavertaisen yhteistyösuhteen rakentamista asiakkaan kanssa. Olen aidosti läsnä oleva ja empaattinen sekä kuuntelen tarkasti asiakkaan tahtia edetä kohti toivottua tavoitetta. Koen tärkeänä rennon, avoimen sekä positiivisen ilmapiirin luomista vastaanotolla. Toivon että voin auttaa asiakkaita huomaamaan ja tiedostamaan omia voimavaroja ja vahvuuksia sekä vahvistamaan uskoa omiin tavoitteisiin sekä auttamaan huomaamaan pienikin edistyminen oikeaan suuntaan.

Voit varata ajan vastaanotolle ilman diagnoosia tai lähetettä. En voi tarjota Kelan maksusitoumuspsykoterapiaa ennen valmistumistani. Ota minuun yhteyttä numerosta 045 156 3886 tai sähköpostilla tanja.rasanen@esperas.fi.