Psykoterapeutti
Tanja Räsänen – Helsinki ja Espoo

Psykoterapeutti Tanja Räsänen työskentelee Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä Helsingissä ja Espoossa.

Mind Repression Oy tarjoaa monipuoliset terapiapalvelut yhteensä neljässä toimipisteessään Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Tanja Räsänen

Tanja Räsänen

  • Psykoterapeutti (Valvira, Kela)

  • Ratkaisukeskeinen terapia

  • Terveydenhoitaja / sairaanhoitaja (AMK)

  • EMDR 1 koulutus

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti (Valvira, Kela-pätevyys). Tarjoan nuorille ja aikuisille sekä lyhyt- että pitkäkestoista psykoterapiaa.

 

Opiskelin ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopiston ja Lyhytterapiainstituutin yhteistyössä järjestettävässä koulutuksessa. Olen peruskoulutukseltani terveydenhoitaja / sairaanhoitaja (AMK) ja minulla noin 15 vuoden työkokemus niin perusterveydenhuollon kuin erikoissairaanhoidon työtehtävistä sekä työterveyshuollosta.

 

Autan asiakkaitani tiedostamaan heidän omia voimavarojaan ja vahvuuksiaan. Autan vahvistamaan uskoa omiin tavoitteisiin. Minusta on tärkeää, että huomaamaamme psykoterapiassa pienetkin edistymiset oikeaan suuntaan.

 

Pidän tärkeänä luottamuksellisen ja tasavertaisen yhteistyösuhteen rakentamista psykoterapiassa kävijän kanssa. Olen ihmisenä ja psykoterapeuttina aidosti läsnäoleva ja empaattinen. Koen tärkeänä rennon, avoimen sekä positiivisen ilmapiirin luomista vastaanotolla.

 

Terapiassa kuljemme yhdessä rauhallisin askelin kohti toivottua tavoitetta. Kuuntelen tarkasti sinun tahtiasi edetä.  Terapeuttinasi kuljen rinnallasi. Keskitymme voimavarojen, resurssien, taitojen, tietojen ja sosiaalisen verkoston hyödyntämiseen tavoitteiden saavuttamiseksi. Voimme pysähtyä menneiden, vaikeiden kokemusten äärelle ja pohtia, että millä keinoin olet niistä selvinnyt. Ovatko haastavat elämäntilanteet tuoneet näkyville joitain taitoja, luonteenpiirteitä tai voimavaroja, joita et ehkä olisi muuten huomannut?

 

Vastaanotolla teen myös Nada-korva-akupunktiota osana terapiahoitoa, jos niin yhdessä päätämme.

Ota yhteyttä, niin sovitaan tapaamisaika!