Psykoterapeutti
Taina Järveläinen – Porvoo

Psykoterapeutti Taina Järveläinen työskentelee Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä Porvoossa. 

Mind Repression Oy tarjoaa monipuoliset terapiapalvelut yhteensä neljässä toimipisteessään Helsingissä, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit

Taina Järveläinen

  • Psykoterapeutti

  • Ratkaisukeskeinen terapia

  • KM

Opiskelen psykoterapeutiksi Itä-Suomen yliopistossa ratkaisukeskeisessä viitekehyksessä. Oman viitekehykseni rinnalla tutustun myös muihin menetelmiin,
koska haluan kattavat valmiudet erilaisten ihmisten erilaisten tarpeiden ymmärtämiseen ja hoitamiseen. Valmistun vuonna 2021.

Psykoterapiaan kannattaa tulla aina, jos jokin asia mietityttää. Jo lyhyelläkin käynnillä voimme yhdessä arvioida, minkä tyyppistä hoitoa paranemisprosessissa voidaan hyödyntää. Konsultoinnin avulla voidaan luoda toivoa ja suuntaviivoja toivotunlaiseen tulevaisuuteen.

Työtapani on asiakaslähtöinen ja asiakasta kunnioittava. Olen tavoitesuuntautunut ja pehmeällä tavalla periksiantamaton. Pitkä kokemukseni liikunta-alalta on tuonut herkkyyttä ihmisen mielellisen ja kehollisen kokonaisuuden kohtaamiseen. Turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri luovat hyvän pohjan työskentelylle.

Ratkaisukeskeisen viitekehyksen ytimessä on vahvuuksiin ja voimavaroihin keskittyminen. Se tarkoittaa ongelmien kääntämistä haasteiksi
sekä kasvua, jonka moottorina on positiivinen palaute. Ratkaisukeskeisyys ei tarkoita valmiiden ratkaisujen tarjoamista tai ratkaisuun pakottamista – päinvastoin!
Ratkaisukeskeisyyden keskiössä on kunnioitus toisen ihmisen viisautta kohtaan.Ihminen tietää yleensä itse parhaiten mikä olisi hänelle parasta.
 
Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Tutkin opiskeluaikanani gradussani ihmisen selviytymistä vaikeista elämäntilanteista
ja tiesin jo silloin haluavani oppia lisää ihmisen mielestä. Päätös on johtanut minut sen jälkeen ratkaisukeskeisen lyhytterapian ja psykoterapeutin
opintoihin. Minulla on pitkä kokemus kouluttajana, luennoitsijana ja liikunta-alan ohjaustöistä. Olen myös työskennellyt erityisnuorten parissa.


Voit varata ajan vastaanotolleni Porvoon Papinkadulle, tervetuloa! Et tarvitse diagnoosia tai lähetettä. En valitettavasti voi tarjota Kelan maksusitoumuspsykoterapiaa ennen valmistumistani vuonna 2021.