Psykoterapeutti Johanna Erkamo-Anttila – Helsinki

Johanna Erkamo-Anttila on yksi Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:llä työskentelevistä asiantuntevista ja ammattitaitoisista psykoterapeuteista. 

Mind Repression Oy palvelee yhteensä neljässä eri toimipisteessä Helsingissä, Espoossa ja Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Johanna Erkamo-Anttila

Johanna Erkamo-Anttila

  • YET-psykoterapeutti, kognitiivinen psykoterapia (Kela, Valvira)

  • Kognitiivinen lyhytterapia -pätevyys

  • VTM (sosiaalityö)

  • Työskentelykielet: suomi, englanti

Toimin sekä Helsingin, Espoon, Kouvolan että Porvoon toimipisteissä.

Yhteystiedot

Palvelut:

  • yksilöterapia, lyhyt- ja pitkäkestoinen, aikuiset ja nuoret.

Psykoterapeutin ja asiakkaan yhteistyö on antoisaa ja mielenkiintoista. Olen tehnyt jo useamman vuoden terapiatyötä osa-aikaisesti helsinkiläisellä psykiatrian poliklinikalla ja samalla osa-aikaisesti yrittäjänä. Työhistoriani aikana minun on ollut mahdollista tutustua hyvin monenlaisissa elämäntilanteissa eläviin ihmisiin, joilla on erilaisia oiretaustoja. Minulla on kokemusta pakko-oireisten, traumatisoituneiden, paniikkihäiriöisten, masentuneiden ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavien sekä dissosiatiivisesti oireilevien henkilöiden hoidosta.


Kuvaisin itseäni lämminhenkiseksi terapeutiksi, jolle ihmisen hädän ja kaikkien puolien aito kohtaaminen on tärkeää. Olen rauhallinen kuuntelija, mutta samalla aktiivinen psykoterapeutti. Hyödynnän monipuolisesti kognitiivisia menetelmiä, työskentelytapani kumpuaa asiakkaan tarpeista. Luotan ammattitaitooni, koska olen saanut hyvää palautetta tavastani tehdä työtä. Työni ja perheeni lisäksi eläimet sekä luonto ovat sydäntäni lähellä.