Psykologi Henna Honkanen – Helsinki

Psykologi ja psykoterapeuttikoulutettava Henna Honkanen työskentelee Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:n Kaisaniemen toimipisteessä Helsingissä. 

Mind Repression Oy palvelee asiakkaitaan Helsingin lisäksi Espoon sekä Porvoon toimipisteissä.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Henna Honkanen

Henna Honkanen

  • Psykologi, PsM

  • Psykoterapeuttikoulutettava (kognitiivinen psykoterapia)

  • Kognitiivisen työotteen koulutus 2012–2014

  • Skeematerapeuttisen työotteen koulutus 2016–2018

Työskentelen Kaisaniemen toimipisteessä Helsingissä. Voin ottaa uusia asiakkaita.

Yhteystiedot

Palvelut:

  • lyhytinterventiot (erityisesti skeematerapia, itsemyötätunto, tunnesäätelytaidot)

  • pitkät terapiat. Ei Kela korvattavuutta.

Olen koulutukseltani psykologi ja opiskelen kognitiiviseksi psykoterapeutiksi. Minulla on lähes kymmenen vuoden kokemus lyhyt ja pitkäkestoisesta yksilö- ja ryhmämuotoisesta työskentelystä mielialahäiriöiden kanssa aikuispsykiatriassa. Olen myös pitänyt psykologin vastaanottoa toiminimen kautta ja työskennellyt naisen aggressio -teeman parissa.

 

Olen kouluttautunut kognitiivisten menetelmien käyttämiseen ja työskennellyt erityisesti skeematerapian, itsemyötätunnon teemojen, DKT:n sekä vaikeiden tunteiden, ahdistuksen ja haitallisten ajatusmallien kanssa.

 

Minulle tärkeää on pysähtyä olemaan läsnä, kohdata asiakas arvostavasti ja kokonaisvaltaisesti sekä asiakkaalle sopivien yksilöllisten työskentelytapojen löytäminen. Yhdessä sovitusti tapaamisissa voidaan keskustelun lisäksi käyttää myös erilaisia luovia ja kehollisia harjoituksia tai mielikuvaharjoituksia. Tapaamisissa emme keskity vain ongelmiin ja diagnooseihin, vaan tarkastelemme asiakkaan tilannetta laajemmin, pyrkien löytämään ja tukemaan voimavaroja, toimivampia selviytymiskeinoja ja itselle tärkeitä asioita sekä itseymmärrystä.

 

Otan asiakkaita vastaan sekä lyhytterapeuttisiin interventioihin (erityisesti skeematerapia, itsemyötätunto) sekä pidempiaikaiseen työskentelyyn. Et tarvitse lähetettä tai diagnoosia. En toteuta Kelan kuntoutuspsykoterapiaa.