Psykoterapeutti Helena Toppari – Helsinki

Psykoterapeutti Helena Toppari tarjoaa sekä yksilö- että pariterapiaa Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:n Kaisaniemen toimipisteessä Helsingissä.

Monipuolisten terapiapalveluiden Mind Repression Oy palvelee lisäksi Helsingin Kaartinkaupungissa, Espoossa sekä Porvoossa.

Yhteystiedot ja sijainnit
Helena Toppari

Helena Toppari

  • Psykologi

  • VET-yksilöpsykoterapeutti

  • Kouluttajapsykoterapeutti

  • Paripsykoterapeutti

  • Perheterapeutti

  • (Valvira, Kela)

  • Kirjallisuusterapiaohjaaja

Työskentelen Kaisaniemen toimistolla Helsingissä.

Olen psykologi yksilö-, pari- ja perhepsykoterapeutti sekä kirjallisuusterapiaohjaaja. Minulla on traumapsykoterapian VET koulutus. Psykoterapiatyössäni painottuu integratiivinen työote. Se ei ole sidottu mihinkään yksittäiseen viitekehykseen. Käytän työssäni pitkän työurani aikana kertynyttä tietoa ja osaamista. Uskon vuorovaikutuksen hoitavuuteen ja korjaavuuteen. Hyvä, turvallinen yhteys asiakkaan ja terapeutin välillä on keskeistä, jotta asioiden tutkiminen ja muutos olisivat mahdollisia.

 

Tarjoan psykoterapiaa erilaisiin elämäntilanteisiin sekä elämän ja ihmissuhteiden kriiseihin. Aihealueita ovat mm. masennus, ahdistus, työuupumus, kiintymyssuhdetraumat, adoptio sekä parisuhteen ja perhe-elämän vaikeudet. Työskentelen aikuisasiakkaiden kanssa. Teen pääasiassa Kelan kuntoutuspsykoterapioita, mutta otan vastaan myös itse maksavia asiakkaita sekä pienimuotoisesti myös paripsykoterapia-asiakkaita. Mikäli etsit psykoterapeuttia, jonka työskentelyssä painottuvat keskeisesti traumaterapian menetelmät ja/tai kehollinen työskentely, niin suosittelen kääntymään jonkun toisen psykoterapeutin puoleen.

 

Tervetuloa vastaanotolleni Kaisaniemeen. En ota asiakkaita jonoon vaan otan uusia asiakkaita sitä mukaa kun uusia psykoterapiapaikkoja vapautuu.