Psykoterapeutti Helena Lönnfors – Helsinki

Psykoterapeutti Helena Lönnfors ottaa vastaan asiakkaitaan Psykoterapiakeskus Mind Repression Oy:n Kaisaniemen toimipisteessä Helsingissä.

Mind Repression Oy tarjoaa asiantuntevat terapiapalvelut lisäksi Espoon ja Porvoon toimipisteissään.

Yhteystiedot ja sijainnit
Mind Repression Oy, Helena Lönnfors

Helena Lönnfors

  • PsM, psykologi

  • YET-psykoterapeutti (Valvira, Kela)

  • Kognitiivisanalyyttinen psykoterapia

  • Työskentelykielet: suomi, ruotsi, englanti

Työskentelen Helsingissä, Kaisaniemen toimipisteessä.

Yhteystiedot

Palvelut:

  • yksilöterapia, lyhyt- ja pitkäkestoinen.

Olen avoin elämän kaikenlaisille ongelmia ja iloa aiheuttaville ilmiöille ja tutkin mielelläni niitä terapeuttisen työskentelyn raameissa. Asiakkaat kertovat, että on helppoa ja luontevaa olla vastaanotollani, ja tunnen sen itsekin. Olen aina pitänyt ihmisistä ja olen tottunut monikulttuurisiin ympäristöihin.


Olen psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti. Käytän luovasti osaamistani, jota on kertynyt vuosien mittaan. Tapaamisissa lähdetään keskustelusta ja kokonaistilanteen havainnoimisesta yhdessä. Välillä syvennytään tarkastelemaan asioita myös erilaisista kokemuksellisista näkökulmista esim. mielikuvien, vuorovaikutustilanteiden mallintamisen, kehotietoisuuden ja mindfulness-tyyppisen työskentelyn avulla. Periaatteella, että kun joku palikka on jumissa, kokeillaan, jos jokin muu liikkuisi helpommin.


Jag jobbar gärna också på svenska, vilket är mitt skolspråk och fadersmål.


My other native language and mothertongue is english, and when communicating with people I’m hardly aware of which language we’re using. Communication is so much more than spoken language.